WINX11. Ondersteuning bij communicatie.

Communicatie

Hoe jij communiceert, zegt iets over jezelf. Hoe ben je, hoe sta je in de wereld en wat wil je bereiken? Ik help met WINX11 communicatie mensen en organisaties te onderzoeken wie ze zijn en hoe ze zichzelf in de wereld (willen) zetten. Door praktische hands-on communicatie ondersteuning, coach gesprekken, (individuele) trainingen en workshops.

Ervaring

Als zelfstandig communicatieadviseur heb ik vanaf 2011 diverse trainingen bij organisaties (van een zelfstandig notaris tot een groep van 200 mensen) verzorgd. Ook heb ik de social media uit handen genomen (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en website) en heb ik vele mensen mogen interviewen voor diverse bladen en kranten. Je vindt mijn interviews via Google en mijn trainingen via tevreden opdrachtgevers. Ik schreef daarnaast vijf jaar elke twee weken columns over sociale media voor weekblad de Brug in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Op dit moment werk ik aan een opdracht bij Project De Volgerlanden, een mooie VINEX wijk midden in de Drechtsteden.

Bekijk eens dit filmpje over het bewonersfeest in 2019 in de wijk met zo’n 6000 bezoekers 🙂

Leerbedrijf

Sinds 2017 is WINX11 communicatie erkend Leerbedrijf via de SBB. Studenten MBO-4 Marketing en Communicatie kunnen bij mij stage lopen.

Wat bied ik aan? Een interessante werkplek in Zwijndrecht, aan de mooie straat in Zwijndrecht, de Burg. de BruĂŻnelaan, vlakbij het station, met een kijkje in de keuken bij leuke andere bedrijven. Ook kan ik je inspiratie gebruiken bij het opzetten van iDrechtsteden, een bewust initiatief voor de ontwikkeling van mensen. Ik organiseer (kleine) evenementen, communiceer via social media en ben op zoek naar verbinding met mijn doelgroep.

Op zoek naar een stageplaats in Zwijndrecht en de Drechtsteden? Leuk als je contact opneemt om kennis te maken! Welkom.

Ondersteuning nodig?

Wil je informatie of heb je een vraag? Neem dan gerust eens contact met mij op via het contactformulier of telefoon.

Uiteraard vind je meer informatie over mij @aninewink via de sociale media op LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram.

Waar vind ik jou? Leuk als we verbinden!