Praktijk Anine Wink

 

Ik begeleid volwassenen en kinderen bij het ontdekken van zichzelf via therapie en coaching met de informatie van het ontspannen of gespannen lichaam als basis.

Je lichaam vertelt je hoe het met je gaat. De uitdrukkingen ‘er pijn in je buik van hebben’, ‘slappe benen hebben’, ‘een hoofdpijndossier’ en ‘hartenpijn hebben’ zijn niet voor niets ontstaan. Wat vertellen deze signalen jou?

Therapie en coaching

Ik onderzoek samen met je wat jouw lijf vertelt. We starten met een gesprek. Samen vinden we wat jij nodig hebt, via ademhalingsoefeningen, massagebehandelingen, lichaamsoefeningen en/of gesprekken. Wanneer je ontspant en meer aanwezig kunt zijn in je lichaam, ontdek je wat jij nodig hebt.

De basis

Jouw lijf. Jouw lichaam. In de ontwikkeling tot volwassene is het regelmatig nodig geweest om je aan te passen aan je omgeving, waarbij je bepaalde gevoelens en impulsen hebt moeten onderdrukken.

Dit bracht en brengt nog steeds spanning met zich mee, spanning die vaak nog in jouw lijf aanwezig is en die kan zorgen voor lichamelijke of psychische klachten. De spanning zorgt er bovendien voor dat je niet ten volle kunt beschikken over je energie.

We onderzoeken dus samen wat jou helpt. Een onderzoek naar wat jou bezighoudt, zoals:

  • meer genieten van je dag
  • vaker kunnen ontspannen en de wens om vaker rust te ervaren
  • gevoel dat je ‘meer in je hebt’ maar je weet niet hoe je dit aanspreekt
  • je hebt iets meegemaakt waar je eigenlijk nooit over praat
  • het valt op dat je lichamelijke klachten hebt, die je niet kan duiden
  • je kunt gedachten en/of oordelen in je hoofd niet los laten
  • ‘ik voel me onzeker en ik wil me zeker voelen’
  • een onderzoek van je emoties
  • je hebt veel verantwoordelijkheden en wilt hierin meer rust vinden

Heb je vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Informatie over mijn werkwijze en de tarieven vind je via deze link.

ZO Zwijndrecht maakte een informatiefilmpje, waarin ik vertel wat ik doe: Klik daarvoor hier.

Kijk eens verder op mijn website voor informatie over mijn praktijk in het Paramedisch Centrum in Zwijndrecht, verschillende blogs en ook inspiratie van anderen.

Mijn praktijk vind je op 7 minuten loopafstand van NS Station Zwijndrecht, busstation Zwijndrecht. Verder is de locatie goed te bereiken vanuit Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht (Zwijndrechtse brug), Alblasserdam (A15) en Ridderkerk & Rotterdam (A16).

BewarenBewaren

BewarenBewaren