Paramedisch Centrum Zwijndrecht

Praktijk Anine Wink
Heb je mijn praktijk van buiten gezien? De praktijkruimte is op de tweede etage van het Paramedisch Centrum: ‘linksboven’ van buiten gezien.

Sinds 1 september 2016 ben ik gevestigd in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Je vindt mijn praktijk op de tweede etage.

Wanneer je een afspraak hebt, kun je plaatsnemen in de wachtkamer, ook op de tweede etage.

Het gebouw is op loopafstand van trein- en busstation Zwijndrecht. Ook kun je in de directe omgeving (gratis) parkeren. 

Het adres:

Burgemeester de Bruïnelaan 140
3331 AJ ZWIJNDRECHT

 

Interessant om te lezen

Ik schreef eerder over mijn keuze voor het Centrum. Een belangrijke reden om hier heen te verhuizen, was de diverse zorg onder één dak. Klik voor mijn verhaal hier. Burgemeester Heijkoop uit Hendrik-Ido-Ambacht verrichtte de opening. Erg blij met de aanwezigheid van hem, van vrienden en familie.

Het Paramedisch Centrum Zwijndrecht heeft veel specialismen onder een dak en kan zo op deze manier professionele, kwalitatief hoogwaardige zorg bieden op het gebied van bijvoorbeeld fysiotherapie, podotherapie en huid- en oedeemtherapie. Bekijk de website van het Centrum eens via deze link.

Op de website van het Centrum stellen alle specialisten in het gebouw zich voor, zo kun je mijn bijdrage vinden via deze link.

Interessant is de geschiedenis van de Burgemeester de Bruïnelaan. Op internet zijn verschillende websites die hier aandacht aan besteden, zoals de website Regionaal Archief, klik hier voor een aantal foto’s van de straat.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren