Praktische informatie

Informatie over de locatie: klik hier Contact opnemen: klik hier

Praktische informatie

Kennismaken

We maken eerst een afspraak voor een intake en dus kennismakingsgesprek in mijn praktijk in Zwijndrecht. Voor deze afspraak plan ik 45 minuten. We onderzoeken dan waar je mee rond loopt, wat ik eventueel voor je zou kunnen betekenen en ook of mijn lichaamsgerichte therapie of coaching bij jouw wensen aansluit. Ik leg uit hoe ik werk.

Afspraken

Voor de begeleiding maak ik afspraken van 75 minuten. De kosten zijn EUR 65,- per afspraak.

Je betaalt na afloop van de afspraak, dat kan via pin of met een betaalverzoek via de bank. Je kunt hiervoor je voorkeur aangeven.

Mocht je werkgever betalen of heb je om een andere reden een factuur nodig, dan kun je deze opvragen. Bij ziekte of andere gebeurtenissen die niet zijn voorzien, kun je je afspraak tot 24 uur voor de afspraak kosteloos annuleren.

Duur begeleiding

De begeleiding is zeer persoonlijk en de duur van de begeleiding hangt af van waar we mee werken. Ik maak graag een start van drie sessies, om te kunnen onderzoeken waar je aan wilt werken. Alles in overleg en passend bij jou. De duur en regelmaat stemmen we dus in gezamenlijkheid af op jouw proces.

Vergoeding

Ik heb gekozen om geen aanvraag te doen tot vergoeding via verzekering. Wel ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP. Ik bied mijn begeleiding aan tegen een tarief dat je mogelijk zelf zou betalen na de vergoeding van de volgens de verzekeringsmaatschappijen alternatieve zorg, de biodynamische therapie. Heb je hier vragen over, stel ze dan gerust.

Mijn praktijk is gevestigd in het Paramedisch Centrum in Zwijndrecht.

Beroepsvereniging SBLP lidnummer 26077719

Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) licentienummer 190152B

sbb-beeldmerk-fc

PS1. Zoek je inspiratie? Ik maakte een pagina die ik regelmatig update met boeken, gedichten of filmpjes! Lees hier meer.

PS2. Ik ben aangesloten bij de SBLP, de stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie. Meer informatie over lichaamsgericht werken vind je op hun website.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren