Praktische informatie

Graag vertel ik je over mijn werkwijze.

Kennismaken

We maken eerst een afspraak voor een intake en dus kennismakingsgesprek in mijn praktijk in Zwijndrecht. Voor deze afspraak plan ik (maximaal) 45 minuten. We onderzoeken dan waar je mee rond loopt, wat ik eventueel voor je zou kunnen betekenen en ook of mijn lichaamsgerichte therapie of coaching bij jouw wensen aansluit. Ik leg uit hoe ik werk.

Afspraken

Voor de begeleiding maak ik afspraken van 60 minuten. De kosten zijn EUR 65,- per afspraak.

Je betaalt na afloop van de afspraak, dat kan via pin of met een betaalverzoek via de bank. Je kunt hiervoor je voorkeur aangeven.

Mocht je werkgever betalen of heb je om een andere reden een factuur nodig, dan kun je deze opvragen. Bij ziekte of andere gebeurtenissen die niet zijn voorzien, kun je je afspraak tot 24 uur voor de afspraak kosteloos annuleren.

Duur begeleiding

De begeleiding is zeer persoonlijk en de duur van de begeleiding hangt af van waar we mee werken. Ik maak graag een start van drie sessies, om te kunnen onderzoeken waar je aan wilt werken. Alles in overleg en passend bij jou. De duur en regelmaat stemmen we dus in gezamenlijkheid af op jouw proces.

Vergoeding

Ik heb gekozen om, ondanks de gevolgde opleidingen, geen aanvraag te doen tot vergoeding via verzekering. Lichaamsgerichte therapie valt onder de alternatieve geneeswijze en hiervoor zijn weinig mogelijkheden tot vergoeding. Bij sommige zelfs helemaal geen mogelijkheden. Ik werk om deze reden met een lager tarief dan gebruikelijk voor deze vorm van therapie

Heb je hier vragen over, stel ze dan gerust.

Mijn praktijk is gevestigd in het Paramedisch Centrum in Zwijndrecht.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren