Mindfulness

Mindfulness. Wist je dat mensen die iedere dag een aantal moment rust nemen, gelukkiger zijn dan mensen die dat niet doen? Wist je dat anders ademen je een gelukkiger gevoel kan geven én veel meer energie. Het helpt je: Mindful Zijn.

Ik verzorg aandacht voor Mindfulness in Zwijndrecht, zodat je kunt onderzoeken hoe het met jou gaat.

Wat levert Mindful Zijn op?

Mindful Zijn geeft je een diepe ontspanning van wie jij als mens bent. Als je weet wie je werkelijk bent, kan een diepe ontspanning ontstaan. Je bent immers altijd goed en je hoeft niet anders te zijn. De eisen die je aan jezelf stelt, zijn vaak teveel of doen je niet altijd recht. Contact hebben met een diepere grond in jezelf en weten dat die basis er altijd is, is geruststellend.

Tijdens de Mindfulness lessen mediteren we ook. Nieuwetijdskind Magazine deelde 100 voordelen van mediteren op hun website. Zo zijn voordelen: Het verlaagt het zuurstof verbruik, de ademhalingsfrequentie wordt lager, de bloeddoorstroming neemt toe en de hartslag wordt rustiger. Je kunt meer aan en het leidt tot een dieper niveau van ontspanning.

Je bent welkom in mijn praktijk in Zwijndrecht aan de Burg. de Bruïnelaan 140. Meer informatie over mijn praktijk vind je via deze link.

We onderzoeken wat bij jou past. Ademhalingsoefeningen? Massage? Oefeningen? Je houding iets veranderen? We gaan in gesprek!

Neem gerust eens vrijblijvend contact op.

PS: Wil je nog wat inspiratie wat anderen deelden over Mindfulness? Klik dan op deze links:

(Schreef of vond jij interessante artikelen? Leuk als je ze deelt, ik neem je link graag op!)