Mindfulness in Zwijndrecht

Mindfulness. Een woord wat iedereen inmiddels wel kent. Een hype? Nodig? Mindfulness betekent voor mij af en toe stil staan (of zitten) bij ‘waar ik mee bezig ben’. Dat “nu”. Hoe je dat doet? Ik zoek met je mee.

Aan mindfulness wordt op zeer veel verschillende manieren invulling gegeven. Mijn manier heb ik samengesteld uit de opleiding tot lichaamsgericht therapeut, de lessen die ik zelf gegeven heb én mijn eigen ervaring.

Wat kan Mindfulness voor je betekenen?

Je bereikt:

  • Minder last van piekeren
  • Meer genieten van het dagelijks leven
  • Minder stress
  • Je prioriteiten (weer) op een rijtje
  • Automatische patronen doorbreken
  • Leven naar jouw waarden
  • Meer uit je hoofd
  • Meer in het nu

Af en toe verzorg ik ook trainingen met kleine groep van maximaal 8 personen. Ik licht toe wat Mindfulness is, welke aspecten daarvan volgens mij van belang zijn, gaan we aan de slag én geef ik tips voor je dagelijkse leven.

Meer informatie of benieuwd wanneer de volgende training is, neem vrijblijvend contact met me op via mail@anine.nl

 

 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Wat is Mindfulness?

Mindfulness staat voor open en bewust aanwezig zijn in het huidige moment. In het ‘nu’ zijn. Mindfulness staat eigenlijk voor het helemaal wakker zijn en zonder (voor-)oordeel kunnen waarnemen wat er in het hier-en-nu plaatsvindt. Het is dus eigenlijk zijn wie je bent. Nuchter, aanwezig, helemaal jij.

Aandacht

‘Wakker zijn’ en ‘waarnemen’ klinkt misschien simpel, maar blijkt in de praktijk niet zo gemakkelijk. Regelmatig krijgen we gebeurtenissen maar ‘half’ mee en doen we (te) veel op de automatische piloot. Veel vraagt ook onze aandacht in het dagelijks leven! Wanneer je met meer aandacht bij jezelf bent en bij het moment waar je bent, ben je veel bewuster aanwezig in je eigen leven.

Meer informatie

Op mijn website vind je meer informatie over wat Mindfulness is en wat het voor je kan betekenen. Ook deel ik interessante artikelen uit de media. Klik hier voor deze pagina.

Hoe voel jij je eigenlijk?

Ik begeleid mensen individueel om zichzelf (beter) te leren kennen in ontspanning. Met coaching en Mindfulness. Ben je nieuwsgierig? Wil je een keer onderzoeken of Mindfulness iets voor jou is? Wil je ervaren dat dit heel praktisch kan en dus absoluut niet zweverig is? Je bent welkom voor een kennismaking!