De Dag van de Biodynamische Psychologie

Elke derde vrijdag van november is de landelijke Dag van de Biodynamische Psychologie #dedagvan. Dit jaar is de vijfde editie en kun je deze dag op verschillende plaatsen in Nederland terecht voor meer informatie over deze lichaamsgerichte manier van therapie. Een #opendag om binnen te lopen.

Je bent welkom in mijn praktijk aan de Burg. de Bruinelaan. Ik vertel je graag wat biodynamische therapie voor je kan betekenen.

Meer informatie over deze ‘Dag van’ vind je op www.lichaamsgebaseerd.nl.
Vragen? Mailen kan via info@anine.nl.

Wat kan een biodynamische therapeut voor je betekenen?

Als je vastloopt of hapert uit schaamte of angst en je komt er alleen niet meer uit, kan het helpen steun te zoeken bij een biodynamische therapeut. Deze helpt de authentieke levenskracht in jou weer aan te spreken. Samen onderzoek je hoe je met je zelf omgaat en wat er in je en met je lichaam gebeurt. Je leert te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft. Misschien word je je daardoor voor het eerst bewust van het feit dat je meer bent dan een denkend hoofd. Je ontdekt wat je dwars heeft gezeten in het verleden en wat je op dit moment in de weg zit om te leven vanuit je verlangens.

Meer informatie over mijn werk vind je ook via Facebook, Twitter of Instagram.