Even voorstellen

Ik ben Anine Wink. Geboren in Dordrecht. Gewoond ook in Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Op deze pagina vertel ik iets over mezelf en zal ik me dus voorstellen.

Na mijn studie aan de HES in Rotterdam, heb ik 10 jaar gewerkt als ambtenaar bij het GAK/UWV en Rijkwaterstaat. Als klantcontroller, Service Level Agreement Manager en ik Projectleider voor de nieuwbouw van een kantoorgebouw voor Rijkswaterstaat. Diverse functies dus en wat ik als rode draad zag, was het belang van contact en communicatie.

In 2010 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf “WINX11“, uitgesproken als Wink-zelf.

Ik heb tot op heden vele leuke mensen en organisaties mogen begeleiden. Met persoonlijke en zakelijke doelen.

Daarnaast vind ik persoonlijke ontwikkeling voor mij-zelf en voor andere mensen ook heel interessant en ben daarom in 2014 begonnen aan een studie voor lichaamsgerichte psychologie, namelijk de opleiding tot Biodynamisch Therapeut bij het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie in Amsterdam. Een studie waarin de theorie van Freud en Reich aan de basis liggen en waarmee je kunt ontdekken waar je meer ruimte in jezelf kunt vinden. Na trauma’s. Of te veel stress. In je relatie. Op je werk. In je familie.

Inmiddels werk ik sinds 2016 met veel plezier vanuit mijn eigen praktijk aan de oudste straat van Zwijndrecht, de Burgemeester de Bruïnelaan.

Ik begeleid hier mensen als therapeut en coach bij de vele levensvragen, zoals stress, ontspanning, ademhaling, trauma, eenzaamheid, lichaamsproblemen en burn-out. Meer hierover lees je hier op de website.

Daarnaast ondersteun ik een aantal organisaties bij communicatie- en adviesvraagstukken. Zoals de jongste wijk in Hendrik-Ido-Ambacht, De Volgerlanden. mijn ‘oude’ school, het NIB. Ook een aantal vrijwillige activiteiten, zoals de Vrienden van de lokale Parkboerderij de Kiboe-Hoeve. Social media, interviews, woonbeurzen en media-uitingen… afwisselende en leuke activiteiten.

Wil je mij , na dit voorstellen, volgen via social media, klik dan hieronder voor de links:


De social media accounts die ik voor andere organisaties verzorg vind je via deze links:

Wijk De Volgerlanden en nieuwbouwgebied De Vier Dorpjes

Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie (NIB)