Even voorstellen

Ik ben Anine Wink. Geboren in Dordrecht. Gewoond ook in Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Op deze pagina vertel ik iets over mezelf en zal ik me dus voorstellen.

Na mijn studie aan de HES in Rotterdam, heb ik 10 jaar gewerkt als ambtenaar bij het GAK/UWV en Rijkwaterstaat. Als klantcontroller, Service Level Agreement Manager en was ik Projectleider voor de nieuwbouw.

In 2010 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer met “WINX11“, uitgesproken als Wink-zelf.

Ik heb in 10 jaar veel leuke mensen en organisaties mogen begeleiden als projectleider en communicatieadviseur.

Daarnaast vind ik persoonlijke ontwikkeling voor mezelf en voor andere mensen ook heel interessant en ben daarom in 2014 begonnen aan de studie voor lichaamsgerichte psychologie, namelijk de opleiding tot Biodynamisch Therapeut bij het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie in Amsterdam. Inmiddels werk ik sinds 2016 in met veel plezier vanuit mijn eigen praktijk aan de oudste straat van Zwijndrecht, de Burgemeester de Bruïnelaan.

Ik begeleid hier twee dagen in de week mensen als therapeut en coach bij de vele levensvragen, zoals stress, ontspanning, ademhaling, trauma, eenzaamheid, lichaamsproblemen en burn-out. Meer hierover lees je hier op de website.

Daarnaast verzorg ik de gebiedscommunicatie voor de jongste wijk in Hendrik-Ido-Ambacht, De Volgerlanden. Social media, interviews, woonbeurzen en media-uitingen… een hele afwisselende en leuke klus!

Ook ondersteun ik het Instituut waar ik mijn studie van 2014-2018 volgde, het NIB, als adviseur & coördinator. Op hun website staan alle medewerkers en zullen ze zich voorstellen.

Een fijne mix van de begeleiding van mensen en het organiseren van communicatie!

Wil je mij , na dit voorstellen, volgen via social media, klik dan hieronder voor de links:


De social media accounts die ik voor andere organisaties verzorg vind je via deze links:

Wijk De Volgerlanden en nieuwbouwgebied De Vier Dorpjes

Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie (NIB)