Thema-avond Hooggevoeligheid

Als hoog gevoelig persoon sta je eigenlijk compleet in verbinding met de wereld om je heen, zowel in positieve als negatieve zin. Omdat je meer open staat, komen er meer impulsen bij je binnen. Dit merk je als in de natuur staat, een mooie film kijkt, of iets moois ziet gebeuren bij mensen op straat.

Je kan er helemaal in opgaan, je kan helemaal voelen en opnemen wat je waarneemt. Deze gevoeligheid kan zich ook tegen je keren als je een teveel aan impulsen krijgt, bijvoorbeeld in de grote stad of als je in een korte tijd veel te verwerken krijgt. Dan heb je ook de mensen die gevoelig zijn voor geluiden, aanraking, energie├źn en allerlei andere impulsen, overgevoeligheid wordt dit genoemd.

Het niet goed kunnen verwerken van dingen leidt er toe dat jouw systeem impulsen vanuit jouw omgeving als een aanval gaat zien. Het is een signaal van het lichaam die terug naar zijn oorsprong wil. De staat van openheid, kracht en verbondenheid waar we allemaal wel de hele dag in zouden willen zitten.
gebaseerd op nieuwetijdskind

Wil je meer weten over Hooggevoeligheid? Ervaren wat het is? Kom dan naar de thema-avond.

De volgende datum wordt nog gepland. Interesse? Stuur me een berichtje, dan hou ik je op de hoogte.

Ik leg tijdens deze avond uit wat Hooggevoeligheid is, waar je dan last van kunt hebben, wat je kwaliteiten zijn en ik geef tips om deze kwaliteit te benutten en in te zetten.

Ben jij er bij?

Je bent vanaf 19:45 uur welkom bij de inloop, we beginnen om 20:00 uur en we ronden af om 21:30 uur.

Je betaalt EUR 15,- (incl BTW).

Aanmelden kan door je gegevens hieronder in te vullen:

[contact-field label="Naam" type="name" required="1"/][contact-field label="E-mailadres" type="email" required="1"/][contact-field label="Eventuele vragen of opmerkingen" type="textarea"/][contact-field label=”Aanmelden thema-avond Hooggevoeligheid op de volgende datum:” type=”select” options=”> datum wordt ingepland <" /][/contact-form] .