Volle maan 31 januari

Woensdag 31 januari is er weer een volle maan. Vandaag deel ik informatie over deze maan.

Woensdag zie je een maan, die je nog nooit eerder hebt gezien. Drie hemelse gebeurtenissen, die in meer dan 150 jaar niet samenvielen, hebben invloed op de verschijning van de volgende volle maan, die op 31 januari zal plaatsvinden, een gebeurtenis die is beschreven als een superblauwe bloedmaan-eclips. Dus, noem het wat je maar wilt, een rode maan, een blauwe maan of een supermaan, de gebeurtenis die we gaan zien, is volgens experts in meer dan 150 jaar niet waargenomen.

Deze supermaan zal een totale maansverduistering vertonen en totaal zichtbaar zijn vanuit het westen van Noord-Amerika tot aan de Stille Oceaan en Oost-Azië. De baan van de maan rond onze planeet is gekanteld, dus valt deze voor het grootste gedeelte boven of onder de schaduw van de aarde. Wij kunnen het in Nederland helaas niet zien.

(tekst gebaseerd op wakkeremensen)

De maan is wel 14% groter en 30% lichter dan normaal! Het is de 2e volle maan van de maand januari (in februari is er dus geen volle maan), de aarde staat nu tussen de maan en de zon in, het zonlicht wordt door de atmosfeer geduwd en filtert het blauwe licht. Wat dan over blijft zijn de kleuren oranje en rood.

Wat zegt deze maan? De versluierde waarheid, de begraven emoties, ja die gaan nu even lekker met je aan de haal, emotioneel gezien. Deze volle maan energie laat veel aan de oppervlakte komen; het beste is om er gewoon maar in mee te gaan. Je wilt het hoe dan ook (toch) allemaal ‘oplossen’. Je gevoelswereld wordt dus even op zijn kop gezet en emoties komen meer dan ooit aan de oppervlakte. Lekker (uit)huilen dus. Zoals de wolven aan de vollemaan hemel.

Oude wonden (uit het verleden) komen ook weer fijn ‘hallo’ zeggen en je zult weer diep door de mest moeten graven om alles werkelijk te doorvoelen.
Als het te intens wordt, of als je veiligheidsgevoel door elkaar wordt geschud, weet dan dat dit alleen gebeurt om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.
Je beschikt te allen tijde over innerlijke kracht.
Jij kunt in een Koning(in)/ Leeuw(in) veranderen.
Je trots zal je erdoor gidsen.

(tekst gebaseerd op Caroline – karma)

Een filmpje waarin deze maan wordt toegelicht vind je hier op Youtube.

Geef een reactie