#Welkom

In deze column deel ik regelmatig de in-die-week gebruikte hashtags (#) in de regio. Met de hashtags geef je snel aan waar je tweet of Facebookberichtje over gaat. Dus sommigen van jullie deelden in Zwijndrecht iets over de herfst in het park en dan schrijf je het bericht met daarachter #herfst #develpark. Of als je vrijdagavond in Ambacht wilde aangeven, dat je met je lampion in het donker liep, schrijf je #lampionoptocht #donker. Als je dan op die hashtag klikt, krijg je in één keer alle andere berichten van mensen die daarover schrijven in beeld.

Over heel 2015 waren de drie meest populaire hashtags minder specifiek, namelijk #vacatures #voetbal en #zzp. En op het moment dat ik deze column schrijf in het weekend voor dat jullie hem lezen, zijn #feyhee (afkorting voor de voetbalwedstrijd Feyenoord tegen Heerenveen), #buitenhof en #zwogae. Vooral voetbal op zondag dus. Wat mij leuk lijkt, is als er een vooraf bedachte hashtag in het volgende weekend populair wordt. En daar heb ik een mooie gelegenheid voor!

Komende zaterdag om 12:30 uur opent burgemeester Heijkoop van Hendrik-Ido-Ambacht mijn nieuwe praktijk aan de Burg. de Bruïnelaan in Zwijndrecht officieel. Na mijn opening tot 16:00 uur is in het gehele Paramedisch Centrum waar ik werk een Open Dag. Jullie zijn natuurlijk allemaal welkom om erbij te zijn! En ook om daarover een facebookbericht, tweet of instagrambericht te schrijven met… een hashtag. En gebruik dan allemaal ook dezelfde hashtag als je een berichtje plaatst, zodat deze komend weekend misschien wel in een lijstje met meest gebruikte woorden komt! Dat #vindikleuk. Ik stel als te gebruiken hashtag voor: #welkom. Dat woord staat in mijn praktijk voor lichaamsgebaseerde coaching centraal. En zaterdag zijn jullie ook meer dan welkom om hier een kijkje te komen nemen en om elkaar eens persoonlijk te ontmoeten. Welkom!

Geef een reactie